fbpx

Enter your keyword

AMBASADA OLANDEI LA BUCURESTI

Ambasada Olandei la Bucuresti

Partener Institutional

dl. Huub Drabbe, Seful Sectiei Economice, Ambasada Olandei la Bucuresti (2013-2017)

Ambasada Olandei la Bucuresti sprijina initiativa The CSR Agency de a infiinta o platforma de sustenabilitate in Romania.

Sustenabilitatea si responsabilitatea sociala corporativa sunt valori fundamentale ale societatii noastre. E nevoie de sprijin din partea sectorului public si privat pentru a aduce aceste teme pe agenda companiilor, politicienilor, guvernelor si organizatiilor neguvernamentale.

Este importanta si foarte valoroasa existenta unei locatii fizice in Bucuresti, unde companiile, ONG-urile, universitatile, politicienii, studentii, cercetatorii, reprezentantii si cetatenii se pot aduna, dezbate, impartasi bune practici, invata si lucra impreuna pentru a creste gradul de constientizare asupra acestor teme in societatea noastra.

Consideram sprijinul Ambasadei noastre pentru aceasta initiativa ca o prelungire a eforturilor incepute in 2014 pentru a aduce tema responsabilitatii sociale a companiilor la un nivel mai inalt in Romania si sprijinul oferit pentru stabilirea in Romania a Pactului Global al ONU. Am fost foarte mandri ca am ajutat la infiintarea UN Global Compact Romania in 2015 impreuna cu The CSR Agency.

Ambasada Regatului Tarilor de Jos reprezinta Guvernul Olandei in relatia cu Romania. Tarile noastre impartasesc o larga gama de valori comune – un in ultimul rand europene – si au o lunga istorie de colaborare. Ambasada faciliteaza si promoveaza aceasta colaborare, inclusiv in domenii in care Olanda este deschizator de drumuri, cum ar fi: responsabilitatea sociala corporativa, economia circulara, eficienta si transparenta achizitiilor publice.

Obiective prioritare