fbpx

Enter your keyword

post

XBRL CENTER

XBRL CENTER

XBRL CENTER

Ca jucător activ ce activează pe piața FinTech, suntem dedicați în integrarea durabilității în fiecare aspect al operațiunilor noastre. Credem că tehnologia financiară are un rol esențial în promovarea dezvoltării durabile și ne dedicăm să-i valorificăm potențialul la maxim.
Misiunea noastră este de a oferi soluții inovatoare care nu numai că satisfac nevoile financiare ale clienților noștri, dar contribuie și la un viitor durabil. Înțelegem că și clienții noștri caută din ce în ce mai mult să-și alinieze obiectivele financiare cu angajamentul lor față de responsabilitatea socială și de mediu. Prin urmare, explorăm constant noi modalități de a-i ajuta să-și atingă aceste obiective.Suntem mândri de pașii pe care i-am făcut deja către durabilitate, dar suntem conștienți că drumul către durabilitatea este unul continuu, care necesită învățare, adaptare și inovație constantă. Suntem entuziasmați de acest drum și ne angajăm să-l facem alături de clienții, partenerii și părțile interesate.
Așteptăm cu nerăbdare un viitor în care finanțele și durabilitatea merg mână în mână, și ne dedicăm să facem acest viitor o realitate.

Oana Diaconu, Digital Reporting Consultan, XBRL Center

XBRL Center este platforma web-based concepută pentru a ajuta companiile să simplifice și să integreze toate aspectele raportării financiare si de sustenabilitate, inclusiv colectarea datelor, prezentarea și etichetarea digitală, asigurând în același timp conformitatea cu cerințele legislative europene si internaționale.

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute