Enter your keyword

post

Universitatea Româno-Americană

Suntem onorați ca Universitatea Româno-Americană să fie parte integrantă din Coaliția România Sustenabilă. Reprezentăm, astfel, mediul academic prin contribuția, efortul și dorința de a susține cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă prin acțiuni sociale sau economice, responsabile față de mediul înconjurător.

Aportul pe care îl aducem prin educație, este reflectat atât prin modul în care ne aliniem la evoluțiile economico-sociale, cât prin preocuparea pentru protejarea Planetei prin susținerea de activități academice pentru sustenabilitate în rândul tinerelor generații, Universitatea poziționându-se ca reper pe piața educațională de învățământ superior privat din România.

Colaborarea Universității Româno-Americane cu Ambasada Sustenabilității în România este rezultatul unui parteneriat reușit care îmbină două componente de interes major pentru omenire: educația și sustenabilitatea. Prin acest parteneriat vom transpune în practică viziunea comună, aceea de a construi viitorul de mâine prin acțiunile de astăzi. Ne dorim ca împreună să ducem mai departe această viziune, cu optimism, încredere și durabil, formând generații responsabile pentru o planetă verde.

Prof.univ.dr.habil. Costel NEGRICEA, Rectorul Universității Româno-Americane

Universitatea Româno-Americană este o instituţie de învăţământ superior, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ, fondată în anul 1991 de către prof.univ.dr. Ion Smedescu, acreditată prin lege în 2002, evaluată de către ARACIS cu calificativul „Grad de încredere ridicat”, având drept scop promovarea valorilor educaţionale ale învăţământului superior american pe fondul bogatelor tradiţii ale învăţământului românesc.

Promovând un management academic prin excelență strategic, Universitatea Româno-Americană  îşi propune recunoașterea la nivel naţional şi internațional, drept universitate de elită, susținând valori precum responsabilitatea profesională, morală și socială, printre obiectivele strategice generale, regăsindu-se dezvoltarea culturii antreprenoriale și viziunea de universitate sustenabilă.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute