Enter your keyword

post

Sustainability School #26 – PNRR, accelerator al economiei sustenabile

Implementarea Planului Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR) a început la finalul anului trecut, de îndată ce Comisia și Consiliul UE și-au dat acordul pe forma finală.

La nivelul Parlamentului European există un grup de lucru dedicat implementării PNRR-urilor. De asemenea, eurodeputații lucrează la un raport al Parlamentului privind implementarea PNRR-urilor, pentru a verifica și a se asigura că guvernele își fac datoria față de cetățeni și reformele și investițiile asumate sunt îndeplinite.

Eurodeputatul Siegfried Mureșan, coraportor pe raportul Parlamentului European privind implementarea Mecanismului de Redresare și Reziliență, a venit într-o nouă ediție SustainAbility School pentru a ne explica cum putem utiliza acest instrument astfel încât să accelerăm trecerea la o economie verde și să maximizăm impactul pozitiv al reformelor.

Am aflat participând la acest seminar:

  • Care sunt ultimele evoluții la nivel european privind Mecanismul de Redresare și Reziliență
  • Cum evaluează Comisia implementarea planurilor naționale și la ce să ne așteptăm în perioada următoare
  • Unde se situează România în comparație cu alte state membre în ceea ce privește implementarea Planului Național de Redresare și Reziliență
  • Care sunt oportunitățile directe pentru mediul de afaceri, precum și cele indirecte, conectate cu autoritățile publice
  • Care este complementaritatea PNRR cu alte programe susținute din bugetul de stat sau cu alte fonduri europene

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educatie dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania prin programul Coalitia Romania Sustenabila.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.