Enter your keyword

post

Sustainability School #2: Dezvoltarea durabila in Romania – date la zi si pasi de urmat

Miercuri, 2 iunie, am organizat a doua editie SustainAbility School, la care au participat membri si voluntari ai Coalitiei Romania Sustenabila, dar si angajati ai organizatiilor care lucreaza impreuna la Ambasada Sustenabilitatii.

Tema discutiei conduse de Prof. univ. dr József Benedek, UBB Cluj, Director Executiv Centrul de Cercetare Durabila a fost dezvoltarea durabila in Romania, pornind de la studiul realizat de acesta privind statusul indeplinirii celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabila (ODD) la nivel de UAT. Noutatea studiului constă în ierarhizarea la nivel de judete și localitati (comune si orase) a stadiului indeplinirii ODD-urilor in Romania, pana acum existand doar indicatori nationali.

Studiul este extrem de util ca instrument de diagnosticare, monitorizare si, mai ales, de elaborare a unor strategii locale pentru dezvoltare durabila, bazate pe date concrete si de actualitate, ce pot genera parteneriate intre mediul public, privat și non-profit. 

Scurt preview

Inregistrarea integrala

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor Sustainability School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor CRS.

SustainAbility School este un program de educatie dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania prin programul Coalitia Romania Sustenabila.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.