fbpx

Enter your keyword

LIDL Romania

LIDL Romania

LIDL Romania

Dacă în 2050 ne vom fi aflat mai aproape de altă planeta, m-aș bucura ca la plecare pe aceasta să o las într-o formă locuibilă, cel puțin așa cum am găsit-o când m-am născut. 

Momentul critic în care ne aflăm cere acțiune, iar aceasta poate fi relevantă în măsura în care reușim să luăm măsuri împreună: mediu de business și academic, guverne, ONG-uri. Soluțiile la problemele mari nu vin dintr-o singură direcție, iar interesele sunt de toate parțile; este un context în care pot fi doar caștigători sau pierzători. 

Să nu uităm că este nevoie și de contribuție individuală, din poziție de cetățeni – locuitori ai singurei planete.

Cristina Hanganu, Communication & CSR Director Lidl Romania

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piață de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.
În spatele operațiunilor din magazine, din centrele logistice și din sediile centrale stau simplitatea și orientarea către eficiență.
În toate domeniile sale de activitate, Lidl este o companie care acționează cu responsabilitate față de oameni, societate și mediu. Pentru Lidl, sustenabilitatea este metoda prin care își îndeplinește, zi de zi, promisiunea cu privire la calitate.

Vezi Raport de Sustenabilitate Lidl România 2021

https://corporate.lidl.ro/sustenabilitate/rapoarte-csr

Este membru în următoarele grupuri de lucru

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute

Stiri despre acest membru