fbpx

Enter your keyword

post

Kaufland Romania

Kaufland Romania

Kaufland Romania

Este important și urgent ca liderii și companiile din România să adere la Coaliția România Sustenabilă, pentru a putea aduce schimbare. E important să ne aflăm cu toții la aceeași masă.

Ultimele luni au arătat, mai mult ca oricând, cât de importantă este solidaritatea. Robert Swan, un mare explorator, primul din istorie care a mers pe jos la Polul Nord si Polul Sud spunea că cea mai mare amenințare asupra planetei noastre este crezul că altcineva o va salva. Scopul acestei coaliții este acela de a forma un grup de specialiști implicați, dedicați sustenabilității pentru a oferi o bază de consultări pentru Guvern, dar și pentru alte instituții publice, pe teme care au impact asupra dezvoltării durabile a României.

Valer Hancas, Corporate Affairs&Communication Director, Kaufland Romania & Moldova

Kaufland Romania și-a asumat să ia măsuri și să implementeze proiecte care contribuie la realizarea Obiectivelor ONU de Dezvoltare Durabilă, care abordează cele mai presante probleme ale planetei, de la eradicarea sărăciei, îmbunătățirea sănătății și a educației, creșterea sustenabiliății urbane și până la susținerea principiilor de guvernanță recomandate de ONU în domeniul drepturilor omului, anti-corupție, protecția mediului și practici de lucru sustenabile.

Kaufland își asumă misiunea de a fi partener implicat și susținător activ al comunității și al economiei locale, prin încurajarea achizițiilor de la producători români, prin promovarea de practici transparente și responsabile în relațiile cu partenerii de afaceri, prin susținerea și grija acordată angajaților, dar și prin contribuția pe care o aduce la creșterea gradului de conștientizare a temelor precum consumul responsabil, grija față de mediu, lupta pentru reducerea consumului de plastic și susținerea comunităților locale.

Vezi Raport de Sustenabilitate Kaufland România 2021

https://despre.kaufland.ro/responsabilitate/sustenabilitate.html

Este membru în următoarele grupuri de lucru

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute

Știri despre acest membru