Enter your keyword

post

Kaufland Romania

Este important si urgent ca liderii si companiile din Romania sa adere la Coalitia Romania Sustenabila pentru ca, pentru a putea aduce schimbare, e important sa ne aflam cu totii la aceeasi masa.

Ultimele luni au aratat, mai mult ca oricand, cat de importanta este solidaritatea. Robert Swan, un mare explorator, primul din istorie care a mers pe jos la Polul Nord si Polul Sud spunea ca cea mai mare amenintare asupra planetei noastre este crezul ca altcineva o va salva. Scopul acestei coalitii este acela de a forma un grup de specialisti implicati, dedicati sustenabilitatii pentru a oferi o baza de consultari pentru Guvern, dar si pentru alte institutii publice, pe teme care au impact asupra dezvoltarii durabile a Romaniei.

Valer Hancas, Corporate Affairs&Communication Director, Kaufland Romania & Moldova

Kaufland Romania si-a asumat sa ia masuri si sa implementeze proiecte care contribuie la realizarea Obiectivelor ONU de Dezvoltare Durabila, care abordeaza cele mai presante probleme ale planetei, de la eradicarea saraciei, imbunatatirea sanatatii si a educatiei, cresterea sustenabilitatii urbane si pana la sustinerea principiilor de guvernanta recomandate de ONU in domeniul drepturilor omului, anti-coruptie, protectia mediului si practici de lucru sustenabile.

Kaufland isi asuma misiunea de a fi partener implicat si sustinator activ al comunitatii si al economiei locale, prin incurajarea achizitiilor de la producatori romani, prin promovarea de practici transparente si responsabile in relatiile cu partenerii de afaceri, prin sustinerea si grija acordata angajatilor, dar si prin contributia pe care o aduce la cresterea gradului de constientizare a temelor precum consumul responsabil, grija fata de mediu, lupta pentru reducerea consumului de plastic si sustinerea comunitatilor locale.

Vezi Raport de Sustenabilitate Kaufland România 2021

https://despre.kaufland.ro/responsabilitate/sustenabilitate.html

Este membru in urmatoarele grupuri de lucru

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute

Stiri despre acest membru