Enter your keyword

post

ING Bank Romania

Pentru mediul afacerilor, provocarea unei transformări sustenabile constă în găsirea echilibrului între nevoia de a păstra afacerea în mișcare și implementarea schimbărilor pentru a-și atinge ambițiile de sustenabilitate. Sustenabilitatea nu se întâmplă peste noapte. E nevoie de mulți pași mici, care uneori ne provoacă, alteori ne sunt necunoscuți, pentru a reuși să ducem sustenabilitatea la următorul nivel sau chiar mai departe. Nicio organizație, companie sau instituție, oricât ar fi de puternică sau inovatoare, nu poate spera să determine această tranziție de una singură. De aceea ne bucurăm să fim parte și să contribuim în Coaliția pentru România Sustenabilă, unde dincolo de probleme și soluții, avem încredere că găsim un cadru eficient de colaborare între societatea civilă, companii și administrațiile publice.

Alexandra Maier, Sustainability Manager ING Bank Romania

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională de origine olandeză care oferă servicii bancare și de management al activelor pentru clienți individuali, companii și instituții din peste 40 de țări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia și Australia.

ING Bank este prima instituție financiară internațională care a deschis o sucursală în România după 1989, în prezent deținând o poziție solidă pe piața locală. S-a lansat in 1994, ca bancă de nișă, de Corporate și Investment Banking, dar s-a dezvoltat într-un ritm susținut, prin creștere organică, iar astăzi este o bancă universală care oferă o paleta completă de produse și servicii tuturor categoriilor de clienți.

ING Bank România funcționează ca o bancă universală, servind toate categoriile de clienți prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate și Retail Banking.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute

Stiri despre acest membru: