fbpx

Enter your keyword

post

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 este un promotor dedicat al sustenabilității și deține o vastă experiență în abordarea și combaterea risipei alimentare. Pentru a transforma aceste idei în acțiuni concrete, în toamna anului 2024, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 va inaugura prima Bancă de Alimente, înființată de o autoritate locală din România. Acest proiect reprezintă o inițiativă menită să servească comunitatea sectorului 6.  

Recent, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a fost adăugată pe lista operatorilor receptori, consolidându-și astfel rolul în gestionarea eficientă a resurselor și în promovarea unei atitudini responsabile față de risipa alimentară și mediu.

Prin aderarea la Coaliția România Sustenabilă și devenirea membru al Ambasadei Sustenabilității din Romania, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 demonstrează angajamentul său ferm pentru construirea unui viitor mai durabil și mai echitabil pentru toți membrii comunități, alături de parteneri din mediul public – privat.

Gabriela Schmutzer, Director General al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6

Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Sector 6 este instituția publică, aflată în subordinea Consiliului Local Sector 6, înființată la data de 01.03.2005 prin comasarea serviciului public pentru protecția copilului şi a serviciului public de asistență socială ce funcționau la nivelul sectorului 6 al municipiului Bucureşti, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 1434/2004.

Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Sector 6 realizează la nivelul sectorului 6 măsurile de asistență socială în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap, precum şi a oricăror persoane aflate în nevoie.

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute