Enter your keyword

post

BRD - Groupe Société Générale

BRD a realizat în 2021, cea mai mare finanțare verde din România. Astfel, expertiza noastră este de a găsi împreună cu clienții și partenerii noștri, soluții de finanțare inovatoare pentru proiecte de sustenabilitate, pentru proiecte care construiesc un viitor responsabil. Suntem în aceeași măsură interesați să venim cu experiența noastră de a construi proiecte pentru comunitate în zona de educație, cultură, voluntariat și mediu. În Coaliția România Sustenabilă, suntem parte dintr-o comunitate care are ambiția și puterea de a coagula lideri și organizații care să participe în mod concret la schimbarea pozitivă a României și, implicit, a lumii în care trăim.

Flavia Popa, Secretar General BRD – Groupe Société Générale

BRD – Groupe Société Générale este o bancă universală care oferă servicii atât persoanelor fizice, cât și companiilor, și face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare.

Ambiția noastră în calitate de bancher este să avem un rol important în construirea unor modele de dezvoltare economică mai ecologice și incluzive și care să permită apariția unor noi motoare de creștere sustenabilă.

Strategia noastră are 2 piloni principali de acțiune: schimbări climatice cu focus pe tranziția energetică și orașe durabile (mobilitate verde, economie circulară sau construcții durabile etc).

De asemenea, avem 3 axe transversale: satisfactia și protectia clienților, etică și guvernanță și angajator responsabil.

Ca actor în societate, BRD dorește să învestească în noua generație și susținem cultura, educația, știința și tehnologia și proiectele de mediu și biodiversitate. Construim proiecte care cresc și dezvoltă o nouă generație și aduc valoare pe termen lung.

Este membru in urmatoarele grupuri de lucru:

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute