Enter your keyword

post

BRD - Groupe Société Générale

BRD – Groupe Société Générale este o bancă universală care oferă servicii atât persoanelor fizice, cât și companiilor, și face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare.

Ambiția noastră în calitate de bancher este să avem un rol important în construirea unor modele de dezvoltare economică mai ecologice și incluzive și care să permită apariția unor noi motoare de creștere sustenabilă.

Strategia noastră are 2 piloni principali de acțiune: schimbări climatice cu focus pe tranziția energetică și orașe durabile (mobilitate verde, economie circulară sau construcții durabile etc).

De asemenea, avem 3 axe transversale: satisfactia și protectia clienților, etică și guvernanță și angajator responsabil.

Ca actor în societate, BRD dorește să învestească în noua generație și susținem cultura, educația, știința și tehnologia și proiectele de mediu și biodiversitate. Construim proiecte care cresc și dezvoltă o nouă generație și aduc valoare pe termen lung.

Este membru in urmatoarele grupuri de lucru:

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute