fbpx

Enter your keyword

post

Asociația NewYorkCrew

Asociația NewYorkCrew

Asociația NewYorkCrew

Din 2008 lucrăm la consolidarea ecosistemului sporturilor alternative și a sporturilor de aventură din România, demontând mituri, educând oamenii și promovând siguranța. Suntem convinși că punând la aceași masă autoritățile publice, organizatorii de evenimente sportive, cluburile și federațiile, sponsorii, producătorii și comercianții de echipamente alături de cea mai importantă verigă, practicantul de sporturi alternative, putem construi o Românie mai sănătoasă, mai conștientă, mai sportivă.

 Eforturile noastre urmăresc dezvoltarea a cinci stâlpi pe care este construită această industrie: disciplinele sportive, infrastructura, structurile de afiliere, oamenii și brandurile.

  • Credem cu tărie că având grijă de locul în care iubim să ne petrecem timpul făcând sport, natura, și fiind responsabili cu ceea ce ne înconjoară, sportul poate deveni o locomotivă a protejării mediului (ODD 14, 15);
  • În același timp, îmbunătățind infrastructura sportivă facilităm accesul oamenilor la natură, la mișcare, la practicarea în siguranță a unor discipline altfel etichetate greșit drept extreme sau periculoase (ODD 9);
  • Și pentru că toate acestea se realizează prin oameni, pentru oameni, noi, cei din New York Crew, credem că sportul poate ajuta nu doar sănătatea fizică și mentală a populației, dar poate ajuta la dezvoltarea comunităților mici din zonele cu acces restricționat sau defavorizate economic (ODD 3, 8).

Viziunea noastră este aceea de a crea o lume în care sporturile alternative sunt cu adevărat apreciate, sigure și accesibile pentru toată lumea, iar noi suntem aici să ajutăm oamenii să-și descopere și să-și urmeze pasiunea prin sport, astfel încât să își poată folosi noile pasiuni pentru a-și îmbunătăți stilul de viață.

Sabin-Emilian Prunău, președinte Asociația New York Crew

New York Crew este ultimul avanpost al sporturile alternative. Inspirăm și dăm putere sportivilor alternativi să-și depășească limitele – să caute noi trasee, linii noi sau noi distante si sa-si urmeze pasiunile!

Suntem organizația care militează pentru a face sporturile de aventură să fie mai accesibile și mai sigure, pentru a te face să te simți ca acasă oriunde te-ai afla. Transformăm condițiile extreme în locul nostru de joacă preferat, pentru că acesta este modul nostru de a trăi și de a depăși provocările de zi cu zi. Oferim oamenilor șansa de a redescoperi lumea și natura prin sporturi alternative.

New York Crew reunește întregul mediu de sport de aventură, de la acei organizatori de evenimente remarcabili până la cei care lucrează la primul lor eveniment, de la cei mai buni sportivi confirmați, la cele mai luminoase tinere talente, de la cei care vând ghete de munte de ultimă tehnologie, la cei care vă repara bicicletele. Îi aducem pe toți acești actori să concureze într-o varietate de discipline de dragul dorintei noastre de adrenalină.

Obiective de Dezvoltare Durabilă susținute