fbpx

Enter your keyword

post

APDD – Agenda21

APDD – Agenda21

APDD - Agenda21

Conceptul cheie al APDD este Dezvoltarea Durabila. Un viitor sigur si prosper nu poate fi gandit in afara dezvoltarii durabile. Am optat pentru inscrierea in Ambasada Sustenabilitatii intrucat lucram inca de la infiintare, din 2003, pe sustinerea dezvoltarii durabile.

Incepand din 2010 si pana in prezent am implementat 10 proiecte sustinute de CE, linia DEAR, care au abordat Obiectivele de Dezvoltare Durabila. In prezent implementam doua proiecte – unul care a debutat in 2017 si se va termina in vara cu 3 obiective, cate unul pe fiecare an: Orase si comunitati durabile, Actiuni climatice si Pace, justitie si institutii eficiente.

Nina Cugler, Presedinte APDD – Agenda 21

APDD – Agenda 21 este o asociatie romana neguvernamentala, de interes national, nonprofit, neafiliata politic sau religios, constituita in luna mai a anului 2003.

Scopul: sprijinirea politicilor statului roman de promovare si implementare in Romania a ODD.

Misiunea organizatiei: Dezvoltarea de parteneriate cu autoritatile locale pentru valorificarea initiativelor locale si eficientizarea guvernarii locale; Intarirea rolului actorilor sociali cu potential ridicat in realizarea dezvoltarii durabile: copii si tineri, comunitati locale, institutii publice, sectorul privat si comunitatea oamenilor de afaceri, comunitatea stiintifica, mass media; Acordarea de asistenta si suport pentru grupurile marginalizate sau cu risc ridicat de excludere.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute

Știri despre acest membru