Enter your keyword

post

Alianța Industriei Semințelor din România

Screenshot 2023-09-15 141505

Alianța Industriei Semințelor din România este parte din Coalitia Romania Sustenabila deoarece cel putin trei teme se suprapun perfect cu misiunea noastra: consum şi producţie responsabile, acţiuni privind schimbările climatice, parteneriate pentru realizarea obiectivelor. Toate celelalte teme ne privesc insa pe toti la nivel de societate. Invitam si alte ONG-uri si companii sa se alature deoarece cu totii avem responsabilitatea sa construim un viitor durabil, replicabil.

Alina Nicoleta Mihai, Director Executiv Alianța Industriei Semințelor din România 

 

Logouri site_membri

Inființată în octombrie 2012, Alianța Industriei Semințelor din România (AISR) este o asociație profesională care dorește să sprijine agricultura românească.
Misiunea principală a AISR este promovarea și susținerea utilizării semințelor certificate de către agricultori, în scopul creșterii producției agricole în România, dar și promovarea rezultatelor cercetării privind noile tehnici genomice.
Alianța Industriei Semințelor din România are caracterul unei asociaţii private, profesionale, independente, non-guvernamentale, non-profit, apolitice și are personalitate juridică, guvernată de legea civilă.
AISR reunește companii de prestigiu din domeniul cercetării, ameliorării, producerii și comercializării seminţelor cu genetică superioară și își dorește să fie voce a agriculturii Romania.

Obiective de Dezvoltare Durabilă susținute