fbpx

Enter your keyword

post

ViitorPlus

ViitorPlus

ViitorPlus

Din 2006 îmi dedic pasiunea și cunoștințele acumulate în experiența mea în lumea largă pentru a crea o echipă dedicată oamenilor și naturii și a dezvolta programe și proiecte în domeniul sustenabilității, la firul ierbii, în România. Peste 60 de oameni din diverse zone ale tării și ale lumii, cu personalități și viziuni diferite sunt reuniți azi sub umbrela ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă.

Ce facem în ViitorPlus: plantăm în sudul României în Adoptă un Copac, colectăm pentru reciclare cu cele mai eco mijloace de transport, în București, prin Recicleta, coasem produse sustenabile, inclusiv din deșeuri textile, în unitatea protejată Atelierul de Pânză, reunim produse locale sustenabile în magazinul caritabil Bine Primit, facem educație de mediu prin Harta Reciclării, Eco Provocarea și Biroul Eco.

Gândul meu pentru un viitor de care să fiu mândră se duce către educația pentru mediu, care în sfârșit este pe buzele tuturor, grație programei școlare. Avem grijă de bucata de pământ pe care ne vom petrece cei frumoși ani, împreună!

Vă așteptăm alături de noi!

Teia Ciulacu, președinta asociației ViitorPlus

ViitorPlus este o organizație non-profit cu o experiență acumulată din 2006 în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adopta un copac!, Atelierul de Pânză, RECICLETA, Harta Reciclării, ecOprovocarea, BirouEco, Amenajarea eco-turistică a cascadei Bigar, Regenesys.

Viziunea ViitorPlus: „Redescoperim împreună legătură cu natură și investim în ceea ce lăsăm în urmă noastră”

Este membru în urmatoarele grupuri de lucru

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute

Știri despre acest membru