Enter your keyword

post

Unde poți dona haine dacă ești din Bucureşti şi alte cinci oraşe

Banca de Haine a anunţat că va continua și în 2021 campania lansată în noiembrie anul trecut împreună cu retailerul Fashion Days, prin care au amplasat containere pentru donaţii de haine în Bucureşti, Cluj, Brașov și Constanța.

Pentru că în București este în continuare cerere foarte mare, patru containere vor rămâne permanent în capitală, urmând ca celelalte cinci să fie mutate în alte noi orașe începând cu luna martie.

Locaţiile containerelor

Containerele au fost inițial amplasate cinci în București și câte unul în Cluj, Timișoara, Brașov și Constanța, însă pentru a facilita și a încuraja oameni care să doneze din cât mai multe zone ale țării, acestea au fost mutate la începutul lunii ianuarie în Ploiești, Sibiu, Iași, Craiova și Brăila. Amplasarea actuală este valabilă până pe 9 martie.

Cele nouă containere pot fi găsite în următoarele orașe și locații OMV:

BUCUREȘTI:
-Șoseaua Giurgiului 293A, sector 4
– Bulevardul Vasile Milea 5, sector 6
– Șoseaua Chitilei 228A, sector 1
– Strada Maica Domnului 1
PLOIEȘTI: Bulevardul Republicii 182
IAȘI: Strada Păcurari 92
SIBIU: Bulevardul Vasile Milea 37B
BRĂILA: Șoseaua Buzăului 13
CRAIOVA: Calea București 82

Până acum, au fost colectate peste 27 de tone de articole vestimentare și accesorii în cele nouă containere special amplasate în București și în alte cinci orașe din țară. De asemenea, au fost igienizate 14 tone, iar toate au ajuns deja la comunități, spitale și familii din întreaga țară prin intermediul Banca de Haine, însumând un total de 10.580 persoane care au primit donații.