fbpx

Enter your keyword

post

Transavia a obținut eticheta „Marca Etică” pentru un spot TV dedicat brandului Fragedo

Transavia a obținut eticheta „Marca Etică” pentru un spot TV dedicat brandului Fragedo

Producătorul de carne de pasăre Transavia a obținut pentru un spot TV dedicat brandului Fragedo așa-numita etichetă „Marca Etică”, care atestă respectarea principiilor etice și a bunelor practici de publicitate, conform unui anunț oficial. 

Foto: Transavia/Fragedo

Această decizie a venit în urma evaluării Consiliului Român pentru Publicitate (RAC), iar spotul analizat se numește „De la familia noastră pentru familia ta”.

În urma analizei comunicării Transavia, Comitetul Etic al RAC a aprobat în unanimitate acordarea bonității pentru brandul Fragedo, în conformitate cu prevederile şi în spiritul Codului de practică în comunicarea comercială al Consiliului. Prin certificarea Marca Etică se confirmă, de către experții din industrie, faptul că respectiva comunicare comercială este în acord cu prevederile şi în spiritul Codului de Practică pentru Publicitate al RAC”, au transmis reprezentanții Transavia.

RAC este singurul organism de autoreglementare a publicității, constituit în scopul promovării unei publicități etice, legale, decente și oneste în România.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.