fbpx

Enter your keyword

post

SustainAbility School #86: De la ESG 1.0 la ESG 2.0

SustainAbility School #86: De la ESG 1.0 la ESG 2.0

În ultimul timp, finanțarea sustenabilă a devenit un subiect nou de marketing și în tendințe pentru multe conferințe.

Dar care este cu adevărat rolul și impactul finanțării sustenabile și care sunt principalele sale obiective? Vom afla răspunsul la aceste întrebări în cadrul ultimei sesiuni de SustainAbility School din acest an. 

În cadrul acestui webinar vom explora schimbările majore și evoluțiile care vor avea loc până în 2030 și modul în care acestea vor transforma afacerile și finanțele așa cum le cunoaștem.

În urma participării la acest webinar, am aflat:

  • Informații despre principalele schimbări în abordările afacerilor și finanțelor în ceea ce privește criteriile ESG și utilizarea datelor non-financiare;
  • Informații despre principalele motoare ale schimbării;
  • Imaginea de ansamblu a schimbării globale în materie de sustenabilitate prin intermediul politicilor și al reglementărilor;
  • Unde să găsești informații utile.

Despre vorbitor: 

  • Linda Zeilina, Centru Internațional de Finanțe Sustenabile(ISFC)

Linda Zeilina este fondatoarea și CEO-ul Centrului Internațional pentru Finanțe Sustenabile (ISFC), un think tank apolitic condus de experți tehnici, concentrat pe finanțarea sustenabilă. 

Linda este membră a platformei UE pentru finanțe sustenabilă și a Consiliului Agora Energiewende pentru Europa și membru în boardul Pedal Me, un start-up cu sediul în Londra, iar în 2023 a fost recunoscută ca lider „Obama Europe” de către Fundația Obama. 

În prezent, Linda este membră a Royal Society of Arts și colaborează cu Școala de Bancheri și Finanțe din Florența în calitate de consilier extern și colaborator în domeniul reglementării finanțelor sustenabile. Linda este absolventă a Universității McGill, a Universității din Glasgow și a London School of Economics and Political Science (LSE).

Despre organizație:

Centrul Internațional pentru Finanțe Sustenabile (ISFC) este o organizație independentă, apolitică și non-profit orientată către impact, având ca scop realizarea de cercetări profunde și organizarea de întâlniri pe subiecte legate de finanțele sustenabile.

Pentru a-și atinge misiunea, cei de la ISFC organizează mai multe evenimente, cel flagship fiind CEE Sustainable Finance Summit, un eveniment creat pentru a satisface curiozitatea intelectuală și cu scopul de a explora sustenabilitatea în practică.

SCURT PREVIEW

SustainAbility School este un program de educare în management sustenabil, dedicat exclusiv angajaților din organizațiile membre în programul Coaliția România Sustenabilă.

Poți urmări înregistrarea integrală a webinariilor SustainAbility School, pe platforma de e-learning dedicată programului.

Dacă nu ai cont deja, te încurajăm să îți creezi unul chiar acum.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, atunci cere decidenților ca organizația ta să intre în Coaliția România Sustenabilă.

****

Coaliția România Sustenabilă este un program dezvoltat și coordonat de Ambasada Sustenabilității în România, ca parte a planului de implementare și monitorizare a Strategiei Naționale pentru Dezvoltare Durabilă.

Coaliția este recunoscută oficial de Guvernul României, reprezentat prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, ca partener și facilitator de dialog pe teme de sustenabilitate.

Comunitatea de participanți reunește peste 155 de organizații ce contribuie la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în România.

Program susținut de

Coca-Cola-900

Dedicat exclusiv membrilor CRS

[do_widget id=g5plus-posts-2]