fbpx

Enter your keyword

post

SustainAbility School #50 – Schimbarea pieței muncii prin management sustenabil

SustainAbility School #50 – Schimbarea pieței muncii prin management sustenabil

Context:

Lumea are tot mai mult nevoie de lideri curajoși care îndrăznesc să facă schimbarea în propriile organizații și să inspire mai departe. De la riscurile climatice și biodiversitate, la colapsul lanțurilor de aprovizionare – trecerea către modele circulare de afaceri și noi moduri de lucru nu a fost niciodată atât de urgentă precum este acum. Am descoperit astfel, cum abordarea leadership-ului sustenabil ne poate ajuta să ne transformăm modul de conducere, precum și organizația, pentru a crea un impact pozitiv!

În acest webinar am aflat:

  • Cum obține un lider o imagine de ansamblu asupra provocărilor complexe cu care se confruntă compania lui;
  • Cum să înțelegi nevoile din perspectiva de lider pentru a genera un impact pozitiv;
  • Care sunt următorii pași pe care liderii îi pot face pentru a valorifica impactul companiei lor din perspectiva sustenabilității;
  • Cum se pot inspira liderii din modele de afaceri inovative.

Despre organizație:

CEC European Managers reprezintă aproximativ un milion de manageri din Europa față de instituțiile UE și acționează ca partener social european în dialogul social european.

Despre vorbitor:

Jean-Philippe Steeger, care are origini franceze, germane și române, este ofițer de politici și proiecte la CEC European Managers. În calitate de manager de proiect pentru „Lideri sustenabili”, el a contribuit la crearea de pionierat a leadership-ului sustenabil în managementul european prin organizarea de training-uri, crearea de recomandări de politici și realizarea unui studiu UE. În plus, acesta este și coach și consultant pe comunicații regenerative.

 

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educare în management sustenabil, dedicat exclusiv angajaților din organizațiile membre în programul Coaliția România Sustenabilă.

Poți urmări înregistrarea integrală a webinariilor SustainAbility School, pe platforma de e-learning dedicată programului.
Dacă nu ai cont deja, te încurajăm să îți creezi unul chiar acum.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, atunci cere decidenților ca organizația ta să intre în Coaliția România Sustenabilă.

 

****

Coaliția România Sustenabilă este un program dezvoltat și coordonat de Ambasada Sustenabilității în România, ca parte a planului de implementare și monitorizare a Strategiei Naționale pentru Dezvoltare Durabilă.
Coaliția este recunoscută oficial de Guvernul României, reprezentat prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, ca partener și facilitator de dialog pe teme de sustenabilitate.
Comunitatea de membri reunește peste 145 de organizații ce contribuie la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în România.

Program susținut de

Coca-Cola-900

Dedicat exclusiv membrilor CRS

[do_widget id=g5plus-posts-2]