Enter your keyword

post

SustainAbility School #50 – Schimbarea pieței muncii prin management sustenabil

Context:

Lumea are tot mai mult nevoie de lideri curajoși care îndrăznesc să facă schimbarea în propriile organizații și să inspire mai departe. De la riscurile climatice și biodiversitate, la colapsul lanțurilor de aprovizionare – trecerea către modele circulare de afaceri și noi moduri de lucru nu a fost niciodată atât de urgentă precum este acum. Am descoperit astfel, cum abordarea leadership-ului sustenabil ne poate ajuta să ne transformăm modul de conducere, precum și organizația, pentru a crea un impact pozitiv!

În acest webinar am aflat:

  • Cum obține un lider o imagine de ansamblu asupra provocărilor complexe cu care se confruntă compania lui;
  • Cum să înțelegi nevoile din perspectiva de lider pentru a genera un impact pozitiv;
  • Care sunt următorii pași pe care liderii îi pot face pentru a valorifica impactul companiei lor din perspectiva sustenabilității;
  • Cum se pot inspira liderii din modele de afaceri inovative.

Despre organizație:

CEC European Managers reprezintă aproximativ un milion de manageri din Europa față de instituțiile UE și acționează ca partener social european în dialogul social european.

Despre vorbitor:

Jean-Philippe Steeger, care are origini franceze, germane și române, este ofițer de politici și proiecte la CEC European Managers. În calitate de manager de proiect pentru „Lideri sustenabili”, el a contribuit la crearea de pionierat a leadership-ului sustenabil în managementul european prin organizarea de training-uri, crearea de recomandări de politici și realizarea unui studiu UE. În plus, acesta este și coach și consultant pe comunicații regenerative.

 

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educație dedicat exclusiv angajaților din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilității în România prin programul Coaliția România Sustenabilă.

Dacă ești angajatul unuia dintre membri poți obține parola de la persoana de contact a organizației tale în cadrul Coaliției.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, cere decidenților din organizația ta să devină membru.