Enter your keyword

post

Sustainability School #5 – Resursele umane, catalizator al dezvoltarii sustenabile in organizatii

Miercuri, 23 iunie, am organizat a 5-a ediție SustainAbility School, la care au participat membrii si voluntarii Coalitiei Romania Sustenabila, dar si angajati ai organizatiilor care lucreaza impreuna la Ambasada Sustenabilitatii.

Aglaia Ntili, directorul general al Sustainability Knowledge Group, a vorbit despre modul in care natura antropocentrica a resurselor umane (HR) contribuie la integrarea practicilor de dezvoltare durabila in cadrul organizatiilor. Am abordat rolul directorilor de resurse umane in integrarea dezvoltarii durabile si in mobilizarea angajatilor pentru a atinge obiectivele organizationale si cum pot profesionistii din domeniul resurselor umane sa sporeasca rezilienta si competitivitatea companiilor.

De asemenea am discutat despre provocari, oportuniati, trenduri si bune practici in integrarea resurselor umane in managementul sustenabil al organizatiilor.

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor Sustainability School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor CRS.

SustainAbility School este un program de educatie dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania prin programul Coalitia Romania Sustenabila.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.