Enter your keyword

post

Sustainability School #33 Advocacy pentru sustenabilitate

Demersul de advocacy joacă un rol vital în crearea de interes și stimularea implicării pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Sustenabilă (SDGs), indiferent dacă vorbim despre egalitatea de gen, atingerea obiectivelor climatice sau acces la sănătate și educație pentru toți.
Politicile publice pot juca un rol pozitiv în tranziția către o lume mai bună și mai justă. Ele pot, de asemenea, să ajute organizațiile non-guvernamentale să dezvolte proiecte viabile, care să creeze schimbări durabile în societate. Soluții reale, nu rezolvări temporare ale unor situații de criză. Rolul activităților de advocacy este să educe factorii decizionali și să îi facă atenți la impactul real al politicilor publice pe care le promovează.

Participând la acest webinar susținut de  Ioana Grindean, Director Advocacy, Centrul Step by Step, am aflat:

  • ce este advocacy si la ce ajută?
  • cum proiectam o campanie de advocacy (analiza și identificarea problemei de rezolvat, cartografierea mediului extern, activități și instrumente de advocacy, planificare, evaluare)
  • ce NU este advocacy: mituri și idei preconcepute directivă aflată în stadiu de proiect la această dată)

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educație în management sustenabil, susținut de Coca-Cola HBC România și dedicat exclusiv angajaților din organizațiile membre ale Ambasadei Sustenabilității în România, prin programul Coaliția România Sustenabilă.

Dacă ești angajatul unuia dintre membri poți obține parola de la persoana de contact a organizației tale în cadrul Coaliției.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, cere decidenților din organizația ta să  devină membru.

Program sustinut de

Coca-Cola-900

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate:

10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy
10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy