Enter your keyword

post

Sustainability School #28 – Raportarea de sustenabilitate. Mituri și adevăruri

Raportarea indicatorilor ESG (de mediu, social, guvernanță) a atras tot mai multă atenție în ultimii ani și a ajuns în prima linie a strategiilor de business. Acest tip de raportare acoperă o arie foarte mare de subiecte, necesitând utilizarea unor standarde a căror adoptare și implementare poate fi dificilă pentru  companii.

Aglaia Ntili, directorul general al Sustainability Knowledge Group, a venit într-o nouă ediție SustainAbility School pentru a ne explica  conceptul de raportare, ce implicații are acesta pentru companie, felul cum se raportează la performanța organizației, la managementul riscului, la strategiile și scopurile de business și felul în care va fi implementat.

Am aflat participând la acest seminar:

➡️ Care sunt problemele și întrebările cheie pe care și le pun profesioniștii care trebuie să înțeleagă aspectele practice ale raportării

➡️ Clarificarea termenilor folosiți, a principalelor tendințe, a bunelor practici, cu exemple

➡️ Principalele standarde de raportare (GRI, SASB) și inițiativele internaționale (SDG)

➡️ Ce este External Assurance

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educatie în management sustenabil, susținut de Coca-Cola HBC România și dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania, prin programul Coalitia Romania Sustenabilă.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.

Program sustinut de

Coca-Cola-900

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate:

10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy
10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy