fbpx

Enter your keyword

post

Sustainability School #28 –  Raportarea de sustenabilitate. Mituri și adevăruri

Sustainability School #28 – Raportarea de sustenabilitate. Mituri și adevăruri

Raportarea indicatorilor ESG (de mediu, social, guvernanță) a atras tot mai multă atenție în ultimii ani și a ajuns în prima linie a strategiilor de business. Acest tip de raportare acoperă o arie foarte mare de subiecte, necesitând utilizarea unor standarde a căror adoptare și implementare poate fi dificilă pentru  companii.

Aglaia Ntili, directorul general al Sustainability Knowledge Group, a venit într-o nouă ediție SustainAbility School pentru a ne explica  conceptul de raportare, ce implicații are acesta pentru companie, felul cum se raportează la performanța organizației, la managementul riscului, la strategiile și scopurile de business și felul în care va fi implementat.

Am aflat participând la acest seminar:

➡️ Care sunt problemele și întrebările cheie pe care și le pun profesioniștii care trebuie să înțeleagă aspectele practice ale raportării

➡️ Clarificarea termenilor folosiți, a principalelor tendințe, a bunelor practici, cu exemple

➡️ Principalele standarde de raportare (GRI, SASB) și inițiativele internaționale (SDG)

➡️ Ce este External Assurance

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educare în management sustenabil, dedicat exclusiv angajaților din organizațiile membre în programul Coaliția România Sustenabilă.

Poți urmări înregistrarea integrală a webinariilor SustainAbility School, pe platforma de e-learning dedicată programului.
Dacă nu ai cont deja, te încurajăm să îți creezi unul chiar acum.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, atunci cere decidenților ca organizația ta să intre în Coaliția România Sustenabilă.

 

****

Coaliția România Sustenabilă este un program dezvoltat și coordonat de Ambasada Sustenabilității în România, ca parte a planului de implementare și monitorizare a Strategiei Naționale pentru Dezvoltare Durabilă.
Coaliția este recunoscută oficial de Guvernul României, reprezentat prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, ca partener și facilitator de dialog pe teme de sustenabilitate.
Comunitatea de membri reunește peste 145 de organizații ce contribuie la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în România.

Program sustinut de

Coca-Cola-900

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate: