Enter your keyword

post

Sustainability School #21: Garantia pentru Copii – investitii pentru un viitor mai bun

Cunoastem ca 22,2 % din copiii din UE sunt in risc de saracie sau excluziune sociala, doar 1 din 4 copii considera ca drepturile lor le sunt respectate in societate, jumatate din copiii la nivel global sunt anual victime ale violentei, 60% din copii din minoritatea roma sufera de lipsuri materiale severe. Aceste numere pe care le avem la dispozitie ar trebui nu doar sa ne dea un semnal de alarma, ci si sa constituie un imbold clar de a intelege ca acesta este momentul in care trebuie sa transformam realmente copiii intr-o prioritate, in mod asumat, concret si clar.

In Romania, situatia este dramatica. 1,38 milioane de copii se aflau la finalul anului trecut in risc de saracie sau excluziune sociala, iar jumatate dintre acestia traiesc in saracie extrema.

In urma participarii la acest webinar am aflat:

-Ce impact au investitiile in copii asupra economie
-Ce inseamna Garantia pentru Copii si cum o putem folosi
-Cum putem construi drumul catre o societate mai echitabila

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educatie dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania prin programul Coalitia Romania Sustenabila.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.