fbpx

Enter your keyword

post

Supply Management  Insider și Ecovadis lansează un chestionar despre sustenabilitate

Supply Management Insider și Ecovadis lansează un chestionar despre sustenabilitate

Organizațiile au multe motive să se concentreze asupra problemelor de mediu, sociale și de guvernanță (ESG). Acestea variază de la dorințele  de satisfacere a consumatorilor, care aleg din ce în ce mai mult mărci cu acreditări ESG puternice, în ciuda prețurilor mai ridicate , până la  a încerca să rămână cu un pas  înainte față de reglementări tot mai stricte. Alții reacționează la presiunea externă sau o văd ca pe o modalitate cheie de a îmbunătăți atragerea angajaților, interacțiunea cu aceștia și retenția lor.

Ca prim contact cu lanțul de aprovizionare, profesioniștii din domeniul achizițiilor au un rol decisiv în modelarea amprentei ESG a organizației lor: direct prin decizii de cumpărare sau indirect prin influențarea designului de produs.

Supply Management Insider, în parteneriat cu Ecovadis au lansat un sondaj privitor la  opiniile personale sau profesionale în ceea ce privește sustenabilitatea.  Ulterior, veți  primi rezultatele chestionarului ,având astfel posibilitatea de a le compara cu cele ale colegilor dumneavoastră. Chestionarul este disponibil aici.