fbpx

Enter your keyword

post

Studiu: 66% dintre români au încredere în eficiența materialelor de construcții durabile și ecologice

Studiu: 66% dintre români au încredere în eficiența materialelor de construcții durabile și ecologice

Un procent de 66% dintre români consideră că materialele de construcții durabile și ecologice sunt eficiente, conform unui sondaj realizat de Reveal Marketing Research pe un eșantion de circa 1.300 de respondenți.

Foto: Etienne Girardet/Unsplash

Putem afirma cu certitudine că dezvoltarea durabilă este un megatrend și o provocare pentru societatea contemporană, care se confruntă cu amenințarea din ce în ce mai mare a epuizării resurselor Pământului. În acest context, Reveal Marketing Research a derulat un studiu la nivel național pentru a înțelege ce înseamnă și cât de importantă este pentru români dezvoltarea durabilă în construcții”, potrivit unui comunicat de presă transmis de autorii sondajului.

Trebuie să menționăm că eșantionul a fost format din 1269 de utilizatori de internet cu vârste de peste 18 ani, la care s-au adăugat 505 respondenți care activează în domeniul construcțiilor.

Sondajul mai arată că 75% dintre români consideră că sustenabilitatea este la fel de importantă precum confortul în procesul de construcție și în perioada de folosință a unei unități locative.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.