fbpx

Enter your keyword

Spatii evenimente

gradina de vara

 

Informatii

Locul este potrivit pentru organizarea de petreceri private/corporate sau targuri. Curtea are aprox 200 mp, spatiu amenajat pentru fumat, mobilier outdoor.

Evenimente corporate

Vrei sa organizezi o conferinta, un workshop, un training sau ai o intalnire de afaceri? Ambasada Sustenabilitatii in Romania este locul perfect, oferind un cadru elegant si plin de istorie. Salile noastre sunt prevazute cu echipamente multimedia si permit compartimentarea, astfel incat evenimentul tau va fi un succes.

Evenimente private

Spatiul intim, stilul neoromanesc si istoria cladirii, situata intr-o zona usor accesibila, la doar 10 minute de Universitatea din Bucuresti, fac din Ambasada Sustenabilitatii in Romania un loc special si o alegere ideala pentru un eveniment privat.
Daca doresti sa optezi pentru o petrecere in aer liber, iti punem la dispozitie gradina noastra spatioasa.

Sedinte foto

Incaperile elegante, mobilierul vintage si scarile masive din lemn reprezinta un decor excelent pentru a-ti pune in valoare fotografiile!

Daca iti doresti un cadru rafinat cu care sa iti imbogatesti portofoliul profesional, te asteptam la sediul nostru!

Expozitii/vernisaje

Daca iti doresti un spatiu care sa iti puna in valoare lucrarile, Ambasada Sustenabilitatii in Romania este spatiul pe care il cautai.

Fie ca optezi pentru incaperile elegante sau alegi gradina noastra spatioasa, creatiile tale nu vor trece neobservate!

Targuri

Ambasada Sustenabilitatii in Romania este locul ideal pentru organizarea targurilor handmade, vintage sau de carti si nu numai, avand o gradina de 200 de metri patrati si un spatiu interior generos format din holuri largi si un spatiu expozitional la parterul cladirii.