Enter your keyword

post

Sondaj: Mai mult de jumătate dintre români vor să consume mai puțină apă când fac duș sau când spală vasele

Aproximativ 6 din 10 români spun că sunt interesați de reducerea consumului de apă și optează pentru duș în locul unei băi în cadă, potrivit unui sondaj realizat de Reveal Marketing Research, la comanda producătorului de instalații termice Ferro.

Foto: Kevin Baquerizo/Unsplash

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 1058 de respondenți, iar rezultatele arată că 52% dintre români consideră că ar trebui să utilizeze mai puțină apă atunci când spală vasele, iar 46% vor să diminueze consumurile asociate spălării rufelor.

6 din 10 români sunt interesați în a reduce consumul de apă din gospodăria lor, în special femeile (66%) și persoanele peste 55 de ani (74%). Pentru a reduce consumul de apă, aceștia apelează la verificarea periodică a bateriilor de la baie și bucătărie (59%), optarea pentru dușuri în locul băilor în cadă (58%) și la închiderea robinetului între etapele spălării (57%)”, se arată în sondaj.

Un procent de 52% dintre respondenți spun că au luat măsuri în ultimele trei luni pentru a se asigura ca nu există scurgeri de apă. 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.