fbpx

Enter your keyword

post

Sondaj: 7 din 10 români sunt îngrijorați de eliminarea deșeurilor din construcții în locuri inadecvate

Sondaj: 7 din 10 români sunt îngrijorați de eliminarea deșeurilor din construcții în locuri inadecvate

Românii sunt îngrijorați cu privire la deșeurile rezultate din activitatea de construcții, iar 7 din 10 și-au exprimat îngrijorarea cu privire la locurile inadecvate utilizate pentru eliminarea acestor deșeuri, conform unui sondaj realizat de Reveal Marketing Research.

Foto: Guilherme Cunha/Unsplash

Este cunoscut faptul că în societatea actuală se produc tot mai multe deșeuri, din cauza stilului de viață modern al oamenilor și că acestea reprezintă una din cele mai mari surse de poluare cu impact direct și major asupra mediului și calității vieții”, notează autorii sondajului.

Același sondaj arată că 6 din 10 români sunt îngrijorați în mare măsură de toate problemele ecologice asociate domeniului construcțiilor care influențează calitatea vieții. Sondajul s-a derulat online în perioada 17-26 mai 2022, pe un eșantion reprezentativ de 1.269 de respondenți obișnuiți și 505 respondenți care lucrează în domeniul construcțiilor.

În ceea ce privește noua generație de specialiști din construcții, un procent de 56% dintre tinerii sub 45 de ani consideră că problema deșeurilor este cea mai alarmantă provocare din domeniu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.