fbpx

Enter your keyword

post

Sondaj: 6 din 10 români consideră că dublarea suprafețelor împădurite la nivel național ar trebui realizată cu prioritate în următorii cinci ani

Sondaj: 6 din 10 români consideră că dublarea suprafețelor împădurite la nivel național ar trebui realizată cu prioritate în următorii cinci ani

Șase din zece români sunt de părere că una dintre prioritățile României în ceea ce privește sustenabilitatea ar trebui să fie dublarea suprafețelor împădurite la nivel național în următorii cinci ani, după cum arată un sondaj realizat de Reveal Marketing Research.

Photo 40170350 © Pahham | Dreamstime.com

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1005 respondenți, reprezentantiv pentru universul persoanelor cu vârsta 18+ din România, utilizatori de internet. Acest studiu a fost realizat cu susținerea Kaufland România, OMV Petrom, OTP Bank România și Rogalski Damaschin.

În ceea ce privește modul în care companiile pot determina un consum mai responsabil și un comportament mai sustenabil în rândul cetățenilor, sondajul arată că 18% dintre respondenți indică spre acțiuni care să încurajeze reciclarea, în timp ce 12% cer practicarea unor prețuri accesibile pentru produsele sustenabile.

Un procent de 68% dintre respondenți consideră caracterul sustenabil al unui produs ca fiind un factor mai important, versus 65% în cazul proximității față de produs.

Totodată, un procent de 76% dintre respondenți consideră că singurul mod de a construi o societate mai sustenabilă este prin schimbarea comportamentului oamenilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.