fbpx

Enter your keyword

post

Social Innovation Solutions lansează prima ediție a Transformator – un program de transformare a modelului de business și dezvoltare de obiective strategice

Social Innovation Solutions lansează prima ediție a Transformator – un program de transformare a modelului de business și dezvoltare de obiective strategice

Un viitor sustenabil este singurul viitor pe care ni-l permitem. Avem nevoie să construim soluții civice și de business vizionare, sustenabile și reziliente în fața incertitudinii.

Social Innovation Solutions lansează prima ediție a Transformator – un program incomod de transformare a modelului de business și dezvoltare de obiective strategice. Participanții primesc mentorat de la antreprenori cu experiență, acces la fonduri de investiții și instrumente pentru a lua cele mai bune decizii strategice.

Cei 20 de participanți din Transformator 2021 pot fi business-uri sau ONG-uri între 2 și 4 ani cu o soluție pentru unul dintre următoarele 10 Obiective de Dezvoltare Durabilă ONU: Fără sărăcie (1), Foamete zero (2), Sănătate și Bunăstare (3), Educație de calitate (4), Energie curată și la prețuri accesibile (7), Muncă decentă și creștere economică (8), Industrie, inovație și infrastructură (9), Orașe și comunități durabile (11), Consum și producție responsabile (12) & Acțiune climatică (13).

Transformator poate ajuta participanții ce își pun unele din următoarele întrebări:

  • ”Ești într-un punct în care ai nevoie să îți transformi modelul de business?
  • Vrei să înțelegi mai multe despre sustenabilitate?
  • Vrei să afli mai multe despre cum să primești prima rundă de investment?
  • Vrei să înțelegi ce tipuri de tehnologie ar putea să îți facă business-ul sau organizația să crească?
  • Ești într-un punct în care ai nevoie să iei decizii strategice de business?”

Deadline-ul de înscriere este 22 iunie, programul urmând să aibă loc în perioada septembrie – noiembrie, oferind următoarele tipuri de activități și beneficii:

– 3 Masterclass-uri (Investment, Strategic Foresight, Sustenabilitate și Obiective de Dezvoltare Durabilă)

– 2 sesiuni de dezvoltare obiective și decizii strategice

– Sesiuni de transformare a modelului de business

– Pitch-uri în fața unor fonduri de investiții regionale (pentru participanții pregătiți)

– 3 zile de Bootcamp

– 1 sesiune de Advisory Board cu antreprenori recunoscuți

– 3 întâlniri de mentorat cu antreprenori cu experiență

– Audit de tehnologie

– Acces platforma globală geneSIS de learning & networking

– Instrumente de lucru: Anticipatory Canvas, FutureYou Canvas, Circular Futures Booklet

– 2 Invitații și participarea în panel în cadrul Future Summit 2021

Mai multe detalii aici: 

Transformator este un program dezvoltat de Social Innovation Solutions, organizație ce ofera suport pentru antreprenori, companii și policy makers în inovație socială și trenduri de viitor. SIS organizează incubatoare ca Future Makers sau Social Impact Award, precum și platformele de conversații Future Summit, Future Talks sau Future Magazine.

Transformator este susținut de Raiffeisen Bank și ENEL România, cu sprijinul Ambasadei Sustenabilității în România, Confederația Patronală Concordia, Roca X, Smart Impact Capital, Organizația Umanitară Concordia sau Tilia Impact Ventures, printre alții.