Enter your keyword

post

SIXENSE

Este timpul sa vorbim despre sustenabilitate mult mai mult si in industria de constructii. Sa aducem acest criteriu in discutie nu ca o <<Cenusareasa>> a domeniului, ci ca o normalitate, care ne aduce tuturor beneficii.

Prin natura muncii noastre, suntem direct interesati de sanatatea mediului construit si prelungirea vietii acestuia. Iar acest lucru inseamna si indeplinirea criteriului sustenabilitatii atunci cand vorbim despre o cladire sau despre un proiect de infrastructura. De asemenea, la nivel de grup, ne-am angajat deja in practici sustenabile, cum ar fi reducerea emisiilor de carbon, a consumului de energie si a poluarilor accidentale. Ne dorim, ca impreuna cu toti cei implicati in aceasta initiativa, sa continuam sa ne aducem contributia in realizarea de proiecte moderne, durabile si solide, ce constituie baza unei industrii sustenabile si a cresterii economice deopotriva.

Mariana Garstea, Director General

La Sixense, ne sprijinim clientii pe tot parcursul ciclului de viata al santierelor si infrastructurii lor, in timpul fazelor de proiectare, constructie, operațiuni si dezmembrari. Activitatile noastre sunt organizate in jurul a 4 domenii de expertiza: inginerie, monitorizare, digitalizare a activelor existente si software.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute