Enter your keyword

post

„Șî nouă ne pasă” – miniÎntâlnire AmFostAcolo pe platoul Bucegilor

„Șî nouă ne pasă” – miniÎntâlnire AmFostAcolo pe platoul Bucegilor

Comunitatea turistică AmFostAcolo.ro (AFA) trimite o invitație iubitorilor naturii, ai muntelui, ai drumețiilor, tuturor oamenilor carora „le pasă”, la o acțiune de conștientizare care se va desfășura SÂMBĂTĂ 19 OCTOMBRIE, începând cu orele 10, pornind din Șaua Lăptici din Platoul Bucegi.

„La adunare ne vom exprima preocuparea asupra celor ce se întâmplă deja in zonă — planurile și autorizațiile de construire în Parcul Natural Bucegi. Acțiunea va continua cu o activitate de ecologizare (strângere gunoaie) pe traseul Șaua Lăptici – Babele.

Asigurăm mănuși și saci menajeri; gunoiul colectat va fi transportat cu ajutorul Primăriei Sinaia la un centru de colectare.

Duminică, 20 octombrie: doritorii ni se pot alătura într-un marș de avertizare pe Platoul Bucegi în sprijinul protejării împotiva agresiunilor a Parcurilor Naturale”, se arată în comunicatul de presă transmis.

Acces auto pe DJ713 din DN71 Sinaia – Târgoviște. Cazare la Cabana Dichiu în limita locurilor disponibile.

Contacte: Dragos Dinescu – 0723.255.991 si Dan Alexandroaie – 0722.64.79.79

Grupată în jurul site-ului cu același nume (în jur de 100.000 conturi active, aprox 1 milion vizitatori unici pe lună) și a altor proiecte,  AmFostAcolo este cea mai mare comunitate turistică din România, adunând în rândurile sale turiști interesați în discuții despre vacanțele trecute și viitoare, montaniarzi, împătimiți ai turismului, precum și oameni cărora LE PASĂ și pun suflet în acțiuni referitoare la situația turismului sau în alte proiecte sociale ori umanitare.