fbpx

Enter your keyword

post

Secom Healthcare

Secom Healthcare

Societatea Română de Medicina Stilului de Viață RSLM

Coaliția România Sustenabilă este o inițiativă absolut necesară pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Sustenabilă,  în care este esențial să se implice cât mai mulți reprezentanți ai mediului de business, ai autorităților, societății civile, dar și cetățeni.

Doar prin colaborare, implicare și măsuri concrete putem să avem impact pozitiv real asupra dezvoltării durabile a României și să contribuim la restabilirea echilibrului planetar pentru generațiile viitoare.

Poluarea şi exploatarea resurselor naturale împing Pământul dincolo de capacităţile sale de rezilienţă: şase praguri ecologice sunt în prezent depăşite, iar alte două sunt pe punctul de a fi depăşite.

Omenirea traversează un moment critic. E timpul să conștientizăm că nu mai putem continua la fel și să acționăm – fiecare individ, fiecare organizație – pentru a inversa procesul distructiv.

Alina Tătaru – Corporate Communications & Sustainability Manager Secom® Healthcare

Secom® Healthcare este lider de autoritate în soluții de medicină integrativă pe piața locală. Organizația și-a construit, în cei 20 de ani de  activitate, o reputație solidă în domeniul importului și comercializării de suplimente alimentare și alte produse premium pentru sănătate și frumusețe cu ingrediente studiate, certificate și brevetate la nivel global.

Strategia de dezvoltare sustenabila a Secom® Healthcare Group, definită în 2022, după parcurgerea voluntară a primului proces de raportare în conformitate cu Standardele GRI, are la bază 5 direcții prioritare. Acestea concentrează acțiunile Secom® pentru reducerea impactului negativ și creșterea impactului pozitiv generat de activitatea companiei: Etică pentru performanță în afaceri, Calitate pentru sănătate, Dezvoltare pentru echipă, Implicare pentru comunitate, Eficiență pentru mediu.

Pe fiecare dintre aceste direcții  Secom® Healthcare și-a stabilit obiective cu ținte specifice de atins pe termen scurt și mediu pentru a putea  măsura de la an la an evoluția pe temele reieșite ca prioritare în urma analizei de materialitate.

Vezi Raport de Sustenabilitate Secom Healthcare aici

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute