fbpx

Enter your keyword

post

Ziua Recoltei la ferma bio&co!

Ziua Recoltei la ferma bio&co!

Asociația Ateliere Fără Frontiere vă invită cu mare bucurie să vă alăturați evenimentului anual, Ziua Recoltei, care va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, la fermă socială bio&co din satul Ciocănari, județul Dâmbovița.

Această zi specială este momentul în care sărbătorim roadele muncii noastre de peste un an și ne bucurăm de reîntâlnirea cu toți cei care ne sunt alături. Vă așteptăm pentru a petrece împreună o zi de neuitat, care sprijină comerțul echitabil și promovează hrana locală și de sezon.

Programul zilei este plin de activități interactive, într-o atmosferă de economie cu o față umană și fără risipă:

10h00-10h30 Sosirea invitaților

?‍? 10h30-11h30 Tur ghidat al fermei condus de cele două inginere pasionate care gestionează această fermă sustenabilă din punct de vedere ecologic, echitabilă din punct de vedere social și guvernată de norme și principii etice solide.

11h30-12h00 Cunoasteți echipa

? 12h00-13h00 Ateliere de nutriție și gătit pentru copii și adulți, unde veți putea crea delicii culinare folosind legume proaspete de la fermă, promovând astfel consumul responsabil.

? 13h30-14h00 Socializare, jocuri și activități în aer liber pentru cei mici, pentru o zi plină de distracție și bucurie, subliniind importanța responsabilizării civice și a educației pentru dezvoltare durabilă.

? 13h30-14h30 Piața ad-hoc cu legume culese chiar în dimineața zilei recoltei. Nu uitați să aduceți plase reutilizabile!

Ziua Recoltei este un eveniment dedicat comunității și nu numai, în care ferma bio&co devine un spațiu pentru comunitate și al comunității în egală măsură.

Evenimentul promovează un stil de viață sustenabil, amintindu-ne că alegerile noastre de consum zilnic au un impact major asupra oamenilor, planetei și economiei. Prin activitățile practice și informațiile oferite, încurajăm adopția unui consum responsabil, care să susțină o societate echitabilă și prietenoasă cu mediul.

Scopul nostru este să inspirăm oamenii să facă alegeri informate atunci când cumpără alimente și alte produse, pentru a susține comunitățile locale și a reduce risipa.

Ne așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la ferma bio&co și să sărbătorim împreună recolte bogate și valorile noastre de sănătate, durabilitate și comunitate! ??

#ZiuaRecoltei #FermaBioCo #Comunitate #Sustenabilitate