fbpx

Enter your keyword

post

Retailerul de sisteme de securitate Atu Tech intră pe piața sistemelor fotovoltaice

Retailerul de sisteme de securitate Atu Tech intră pe piața sistemelor fotovoltaice

Retailerul online de sisteme de securitate Atu Tech investește 300.000 de euro pentru dezvoltarea unei noi categorii de produse, și-anume sistemele fotovoltaice, potrivit unui comunicat de presă.

Foto: Sorin Felea, director general Atu Tech

Decizia retailerului din Sibiu vine în contextul creșterii semnificative a cererii pentru astfel de produse, atât pentru sisteme complete off-grid sau on-grid, cât și pentru echipamente și accesorii de instalare.

Investiția include stocul de produse, research-ul și factorul uman. A fost nevoie de multă muncă, pentru a pune la punct un sistem de livrare pe care să îl îmbinăm cu soluții de instalare a panourilor fotovoltaice asigurate de echipe autorizate. Ne-a interesat să oferim o soluție completă, prin care să ajutăm clienții finali, mai ales în contextul crizei energetice. Vânzările de produse fotovoltaice sunt în continuă creștere. Putem spune că am trecut deja de primul Megawatt vândut și prevedem o creștere și mai accelerată în viitor”, a declarat Sorin Felea, director general Atu Tech.

El a adăugat că obiectivul companiei este ca până la finalul anului această categorie să reprezinte 10% din cifra totală de afaceri pentru anul 2022, respectiv 15% din cifra de afaceri până la finalul anului viitor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.