Enter your keyword

post

Raiffeisen Bank lansează a doua ediție GreenFields Academy, un program dedicat agriculturii sustenabile

Raiffeisen Bank a anunțat săptămâna aceasta lansarea celei de-a doua ediție a GreenFields Academy, un program dedicat agriculturii sustenabile, și îi invită pe fermierii interesați să se înscrie, conform unui comunicat de presă al băncii.

Foto: Raphael Rychetsky/Unsplash

Fermierii români interesați se pot înscrie în perioada 30 iunie – 5 august 2022. Ulterior, vor fi selectați 20 de fermieri din toate zonele României care pentru 8 luni vor lua parte, gratuit, la cursurile oferite în cadrul programului.

Pe parcursul acestui program, fermierii vor avea acces la bune practici, tehnologii inovatoare și vor face schimb de experiență, alături de profesioniști locali și internaționali ai companiilor și asociațiilor din agricultură.

Scopul programului este să contribuie la dezvoltarea unui cadru adecvat practicării durabile a agriculturii, prin conservarea apei, îmbunătățirea calității solului prin lucrări minime, exploatarea covoarelor vegetale și a culturilor verzi de acoperire, reducerea cantității de inputuri aplicate la hectar, agricultură circulară, conservarea resurselor și a biodiversității, sechestrarea carbonului în sol, utilizarea agriculturii digitale și a celei de precizie – toate acestea ținând cont de indicatorii de profitabilitate ai fermelor”, transmit organizatorii.

Programul GreenFields Academy este realizat de Raiffeisen Bank România în parteneriat cu Syngenta, RWA Agro, IPSO Agricultura, YARA România, Patrick Valmary Consult și AMAZAG, cu sprijinul Alisa Farming, Grup Șerban, AIDER și APPR. 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.