Enter your keyword

post

Proiectele rezidențiale noi din Capitală încep să țină cont de aspectele de sustenabilitate

Cityring Development și Evergent Investments au anunțat lansarea celei de-a treia faze a proiectului rezidențial Atria Urban Resort situat în apropierea Lacului Străulești din sectorul 1 al Capitalei, un proiect gândit pe criterii de sustenabilitate, potrivit unui comunicat de presă.

Foto: Atria Urban Resort

Concret, Atria Urban Resort se va concentra pe o rată înaltă de eficiență energetică, în contextul în care acesta este unul dintre puținele proiecte rezidențiale din București care au luat în calcul soluții de sustenabilitate și de protecție a mediului, în acord cu tendințele internaționale pentru reducerea amprentei de carbon.

Construcțiile demarate începând din această fază a proiectului vor fi prevăzute cu panouri solare pentru prepararea apei calde menajere și recuperatoare de căldură HRV în apartamente, au transmis reprezentanții dezvoltatorului.

Mai mult, toate cele 350 de apartamente vor fi construite în acord cu tendințele globale de sustenabilitate, în timp ce tâmplăria exterioară va folosi ferestre tripan, care reduc consumul de energie. Parcările vor fi pregătite pentru a permite, în viitor, încărcarea mașinilor electrice.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.