Enter your keyword

post

Producătorul de inputuri organice Norofert va produce și îngrășăminte de sol

Producătorul de inputuri organice Norofert a pus în funcțiune o linie de producție de mare capacitate pentru îngrășăminte de sol la fabrica din Filipeștii de Pădure, potrivit unui comunicat de presă.

Foto: Norofert Group

Acestă linie a fost instalată printr-o investiție de 4,5 milioane de lei, realizată parțial cu fondurile atrase de companie de pe Bursa de la București în 2021, la care s-au adăugat împrumuturi bancare și capital propriu.

Noua linie va produce îngrășăminte de sol, cu rol fundamental în agricultură, fiind baza oricărei culturi, ce se aplică la începutul fiecărui ciclu agricol pentru a asigura dezvoltarea normală și sănătoasă a plantelor, conform informațiilor transmise de reprezentanții firmei.

Ne bucurăm foarte mult să încheiem această investiție, care a durat mai mult decât am estimat inițial, din cauza crizei logistice prin care trecem. Este o linie de fabricație care ne va asigura capacitatea de producție necesară pentru comenzile pe care le avem anul acesta și, va satisface nevoia de marfă pentru următorii doi ani. Aceasta este doar prima dintr-o serie lungă de investiții, pe care le vom face în capacități de producție, atât de îngrășăminte de sol, cât și de îngrășăminte lichide, unul dintre obiectivele noastre pe termen lung fiind de a investi constant în fabrică”, a explicat Vlad Popescu, președintele Consiliului de Administrație al Norofert Group.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.