Enter your keyword

post

Producătorul de bere Neumarkt și retailerul Carrefour organizează un proiect prin care vor încuraja colectarea selectivă timp de o săptămână

Companiile Neumarkt și Carrefour România au anunțat lansarea proiectului Caravana Sustenabilității, prin care își propun să încurajeze timp de o săptămână colectarea selectivă în câteva locuri din țară, conform unui comunicat de presă.

Foto: Charles Deluvio/Unsplash

Concret, cele două companii vor merge în perioada 15-23 august în parcările a cinci magazine Carrefour din țară unde vor instala un container de colectare selectivă.

Clienții care aduc cel puțin 5 PET-uri spre reciclare primesc un voucher de reducere în aplicația Carrefour pentru achizițiile de bere Neumarkt și o sacoșă reutilizabilă, realizată din plastic reciclat.

Traseul Caravanei în parcarea magazinelor Carrefour Hyper este următorul: București Orhideea (15-16 august), Vâlcea 3 (17-18 august), Sibiu (19-20 august), Zalău (21-22 august) și Cluj (23 august).

În luna iulie, Carrefour și Neumarkt au realizat trei acțiuni de curățare a unor zone verzi din Constanța, Mureș și Dolj împreună cu organizația Let`s Do It România.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.