fbpx

Enter your keyword

post

Producătorii de cabluri din România au pregătit soluții cu emisii scăzute de carbon pentru dezvoltarea rețelelor de electricitate bazate pe energie regenerabilă

Producătorii de cabluri din România au pregătit soluții cu emisii scăzute de carbon pentru dezvoltarea rețelelor de electricitate bazate pe energie regenerabilă

Asociația Profesională a Producătorilor de Cabluri din România (APPCR) a anunțat că jucătorii din industrie sunt pregătiți să furnizeze soluții cu amprentă de carbon redusă pentru cei care dezvoltă rețele de electricitate și comunicații mai sustenabile, potrivit unui anunț oficial.

Foto: Dina Lydia/Unsplash

Rețelele de foarte mare capacitate sunt vitale pentru a alimenta o Europă mai ecologică, digitală și mai sustenabilă. Acest lucru necesită o infrastructură de fibră de înaltă calitate, fiabilă, eficientă din punct de vedere energetic, care utilizează materiale ecologice și reduce emisiile de-a lungul lanțului de aprovizionare. (…) Companiile membre ale asociației oferă întreaga gamă de cabluri de alimentare necesare pentru a permite trecerea către neutralitatea carbonului“, a declarat Cristian Gheorghe, președintele APPCR.

El a explicat că angajamentele industriei cablurilor au fost gândite pe două direcții strategice, și-anume aplicarea legislației privind sănătatea și mediu și asigurarea unei producții de cabluri durabile, ecologice și sigure, respectiv reducerea amprentei produselor și a fabricilor lor asupra mediului.

Industria cablurilor este pregătită să furnizeze soluții inovatoare cu emisii scăzute de carbon pentru a implementa rețele de electricitate și comunicații bazate pe surse regenerabile, eficiente din punct de vedere energetic, mai inteligente, mai sigure și durabile, care sunt esențiale pentru atingerea emisiilor de carbon“.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.