Enter your keyword

post

Premiile Gala Societății Civile 2020 se decernează la Evening Glory

Premiile Gala Societății Civile 2020 se decernează la Evening Glory

Câștigătorii competiției anuale Gala Societății Civile, ediția a XVIII-a, vor fi anunțați la Rock FM, în cadrul emisiunii ”Evening Glory. Talk show de bine cu Exarhu”, în data de 1 octombrie, de la ora 19:00.

Emisiunea, moderată de Răzvan Exarhu, este o ediție specială dedicată anunțării câștigătorilor premiilor I din cadrul competiției anuale Gala Societății Civile 2020, cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului non-profit, neguvernamental din România.

Evening Glory. Talk show de bine cu Exarhu este o co-producție Rock FM și Gala Societății Civile, un one time talk show ce are rolul de a conecta publicul Rock FM cu inițiativele societății civile, deja familiarizat cu proiecte precum ”România are sânge de rocker” și ”Bikers for Humanity”.  Rolul emisiunii este de a scoate în față o parte din problematicile aduse în discuție de proiectele câștigătoare la Gala Societății Civile 2020, dar și de a ilustra ce plus valoare aduc aceste proiecte după implementare, care le este impactul, ce schimbări generează și de ce mai este nevoie de implicarea noastră pentru a schimba mersul lucrurilor.

”Momentul anunțării câștigătorilor Galei Societății Civile s-a transformat în cei 18 ani într-o seară dedicată sectorului asociativ, în care aplaudam pe scena Ateneului Român inițiativele care ne schimbă viața și oamenii din spatele lor. Anul acesta, momentul anunțării câștigătorilor se aude la Rock FM, cu aceeași gazdă, Răzvan Exarhu, într-un talk show construit și produs special pentru câștigători, în care ne-am propus să punem temele acestor proiecte, ce creează contextul unor discuții mai ample, pe agenda ascultătorilor.” declară Andrei Gavrilă-Borțun, inițiatorul Galei Societății Civile.

”Societatea civilă e un model care combină empatia cu eficiența. Sunt onorat să prezint această Gală și cred că poveștile celor care lucrează aproape nevăzut pot transforma în timp felul în care funcționează lumea noastră. Pe de altă parte, asta face parte din fișa de post a unui radio, iar Rock Fm e o gazdă perfectă pentru această (e)misiune adaptată vremurilor provocatoare pe care le trăim. Vă aștept la acest spectacol unic în peisajul radio românesc și sper că aplauzele voastre se vor transforma în implicare” – Răzvan Exarhu, Realizatorul emisiunii Morning Glory – Rock FM.

Toate detaliile despre emisiunea Evening Glory. Talk show de bine cu Exarhu se regăsesc în evenimentul de pe pagina de Facebook. Câștigătorii premiilor II și III din cadrul Galei Societății Civile 2020 vor fi anunțați în timp real, în timpul emisiunii, pe pagina de Facebook Gala Societății Civile și în evenimentul dedicat de pe Facebook.

Emisiunea poate fi ascultată pe 1 octombrie, de la ora 19:00, pe Rock FM pe frecvențele – București: 100.6 FM, Brașov: 89.5 FM, Cluj Napoca: 92.2 FM, Sibiu: 89.9 FM, Târgu Mureș: 88.4 FM, Sighișoara: 105.4, Constanța: 103.9 FM, Galați: 104.8 FM, Brăila: 104.8 FM, Bistrița: 88.2 FM, Suceava: 107.7 FM, Vaslui: 91.2 FM sau pe www.rockfm.ro.

De asemenea, Evening Glory. Talk show de bine cu Exarhu va fi transmisă live pe canalele:
Facebook Rock FM: https://www.facebook.com/rockfmro
Facebook Morning Glory cu Răzvan Exarhu: https://www.facebook.com/morningglorycurazvanexarhu
Facebook Gala Societății Civile: https://www.facebook.com/galasocietatiicivile
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/611057536253843/

În perioada 25 februarie – 20 mai 2020, în competiția Galei Societății Civile 2020, ediția a XVIII-a, au fost înscrise 199 de inițiative: 160 de proiecte, 20 de programe și 19 campanii de comunicare. Acestea au fost evaluate, în perioada 4 iunie – 22 iulie, de către 48 de specialişti în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit și reprezentanți ai sectorului privat.

În anul 2019, Gala Societății Civile s-a alăturat proiectului Plasti Prix, creat de The Institute şi Lidl România, iar trofeele ce vor fi oferite câștigătorilor Galei Societății Civile 2020 sunt realizate din plastic reciclat.