fbpx

Enter your keyword

post

Peste 3000 de tineri au beneficiat de programele și proiectele derulate de Fundația Leaders în 2022

Peste 3000 de tineri au beneficiat de programele și proiectele derulate de Fundația Leaders în 2022

 • Fundația Leaders a publicat raportul de activitate aferent anului 2022
 • Anul trecut, Fundația a creat experiențe de învățare în sistem online, fizic și hibrid prin intermediul a 10 programe și proiecte la nivel național

Peste 3000 de elevi, studenți și tineri profesioniști din toată țara au beneficiat de programele dezvoltate de Fundația Leaders în anul 2022, comunitatea absolvenților LEADERS ajungând în prezent la peste 37.000 de tineri, conform datelor publicate în raportul anual al organizației privind activitatea și rezultatele financiare aferente anului trecut.

În anul 2022, Fundația Leaders a creat experiențe de învățare în sistem online, fizic și hibrid prin intermediul a 10 programe și proiecte la nivel național și a facilitat numeroase sesiuni de mentorat și întâlniri în comunitate, conectând tinerii cu potențial și companiile care pun accentul pe autenticitate, idei out-of-the box și sustenabilitate.

Misiunea Fundației este aceea de a antrena competențele de leadership ale tinerilor cu potențial din întreaga Românie, de a dezvolta pentru ei și alături de ei experiențe adaptate mediului actual imprevizibil și de a contribui la formarea unei generații de lideri responsabili, pregătiți pentru schimbare și capabili să identifice soluții.

“Avem convingerea că programele de leadership de impact sunt dezvoltate de oameni fantastici care au grijă de cele trei relații din viața lor: relația cu sine, relația cu cel de lângă și relația cu comunitatea din care fac parte. Suntem mândri că în echipa Leaders avem astfel de oameni și considerăm că educația este și va rămâne pilonul esențial al unei societăți dezvoltate și responsabile, așa cum ne dorim să o vedem”, declară Beatrice Alexandrescu, director general Fundația Leaders.

Printre proiectele emblematice desfășurate de Fundația Leaders anul trecut se numără:

 • Leaders Explore pentru Elevi – program de autocunoaștere și leadership personal adresat elevilor de liceu din toată țara.
 • Leaders Explore pentru Studenți – program de leadership personal pentru studenții și absolvenții de facultate din toată țara.
 • Ora de Carieră – program de orientare vocațională adresat elevilor din sistemul de învățământ preuniversitar din întreaga țară.
 • Exploratori de Viitor – program ce îmbină leadership-ul personal și orientarea în carieră, adresat elevilor de liceu din Bihor, Argeș, Buzău și București.
 • Leaders Experience – program de leadership personal bazat pe coaching și învățare experențială adresat tinerilor profesioniști din toată țara.

Totodată, Fundația Leaders a dezvoltat programe și proiecte customizate, alături de parteneri strategici, printre care se numără:

 • She Leads Tomorrow – program de autocunoaștere și dezvoltare a competențelor de leadership realizat împreună cu Renault Group, adresat tinerelor studente și absolvente de facultate din toată țara.
 • Start pentru o Carieră BETON – cursuri intensive de educație nonformală pentru elevi din clasele a XI-a și a XII-a din licee cu profil tehnic sau profesional provenind din județele Neamț, Dâmbovița și Hunedoara. Proiectul este dezvoltat în parteneriat cu HeidelbergCement România.
 • The Next Generation of Innovators – program ce îmbină educația nonformală cu educația STEM, adresat studenților din facultăți cu profil tehnic și economic din București.
 • Her Energy Academy – proiect de Branding Personal realizat în parteneriat cu OMV Petrom, adresat tinerelor studente cu performanțe deosebite din domeniul tehnic din București și Ploiești.
 • Tineri Lideri pentru Agricultură – program de formare adresat tinerilor fermieri din România, dezvoltat în parteneriat cu Clubul Fermierilor Români.

În total, Fundația Leaders colaborează cu peste 35 de parteneri strategici, atât din rândul colaboratorilor consacrați, cât și organizații noi, împreună cu care a dezvoltat proiecte care au impactat viețile a mii de tineri. 

Veniturile totale înregistrate de organizație în 2022 însumează 2.989.773 lei, reprezentând sponsorizări (88.4%), subvenții (0.9%), granturi (0.8%), taxe de participare (3.6%), respectiv prestări servicii (6.3%). 

Raportul de activitate integral al Fundației Leaders pentru anul 2022 este disponibil pe: https://leaders.ro/wp-content/uploads/2023/05/Raport-2022-Fundatia_LEADERS.pdf 

***

Despre Fundația Leaders

Fundația Leaders este organizația care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili de care are nevoie România și care o fac mai puternică la toate nivelurile. 

De 22 de ani, Fundația Leaders contribuie la transformarea României prin programe de leadership adaptate realității și nevoilor tinerilor din țara noastră. 

Misiunea Fundației este să declanșeze potențialul tinerilor și să formeze lideri vizionari, responsabili, curajoși și implicați, prin programe de leadership practice, adaptate pentru fiecare nivel de dezvoltare. 

Social media: LinkedIn, Facebook, Instagram

www.leaders.ro