Enter your keyword

Participanti si Membri in Coalitia Romania Sustenabila

Rusu-Flaviu-(1)

Flaviu Rusu

Development Monitoring/Head of department

In primul rand ma bucur sa pot oferi societatii ceea ce am primit eu de la societate, si anume un sistem de invatamant sanatos si complet (pregatirea mea este de inginer hidrotehnician, absolvent in anul 2012) care mi-a dat uneltele necesare pentru a pasi cu dreptul in viata.

Ca si o analiza retrospectiva a anilor care au urmat dupa facultate, vad degradarea sistemului de invatamant care se tranzlateaza in mod direct in societate, avand un impact negativ si retrograd asupra viitorului generatiilor care urmeaza.

Sunt foarte bucuros sa traiesc intr-o tara care beneficiaza de sustinerea Uniunii Europene si nu numai, avand astfel la dispozitie un ajutor direct in ceea ce inseamna dezvoltarea si, cum spuneam si mai sus vreau sa imi ofer sprijinul in actiunile pe care le desfasurati prin intermediul organizatiei Coalitia Romania Sustenabila.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 77 results

HeidelbergCement Romania Companii mari - Participanti - Participanti Calitatea Aerului - Participanti Companii Responsabile - Participanti Romania Solidara
LIDL Romania Companii mari - Participanti - Participanti Companii Responsabile - Participanti Risipa Alimentara - Participanti Romania Solidara
Constantin Rebedea Membri - Persoane fizice