fbpx

Enter your keyword

AMBASADA REPUBLICII FEDERALE GERMANIA

AMBASADA REPUBLICII FEDERALE GERMANIA LA BUCURESTI

Partener Institutional

Excelenta Sa, Dl. Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucuresti

Suntem bucurosi sa sustinem “Ambasada Sustenabilitatii in Romania” ca punct de intalnire pentru discutii legate de sustenabilitate si responsabilitate sociala a companiilor. Credem ca aceasta agora poate aduce o contributie importanta la promovarea gandirii sustenabile in Romania.

Pentru a ne pastra comorile naturale, cultura, precum si bunastarea ca si comunitate, luarea de decizii durabile ar trebui sa fie o parte inerenta a ADN-ului societatii noastre. In acest sens, promovarea conceptelor de sustenabilitate in cadrul institutiilor, companiilor si societatii civile are o importanta deosebita, mai ales ca noi, oamenii, uneori, avem tendinta de a alege calea mai usoara. Adesea, insa, aceasta s-ar putea sa nu fie cea mai buna sau sustenabila optiune.

In calitate de reprezentant oficial al Guvernului Federal al Germaniei in Romania, Ambasada Germaniei la Bucuresti promoveaza relatiile politice, precum si cooperarea economica, stiintifica si culturala. Responsabilitatea sociala corporativa reprezinta un element fundamental al economiei de piata sociala din Germania si Guvernul Federal sustine constant dezvoltarea durabila.

Obiective Prioritare