Enter your keyword

post

Organizația Națiunilor Unite încearcă să obțină un consens global cu privire la reducerea emisiilor de carbon ale industriei aviatice

Un organism din cadrul Organizației Națiunilor Unite a început negocierile pentru a obține un consens global cu privire la reducerea emisiilor de carbon ale industriei aviatice, chiar dacă există tensiuni geopolitice din cauza crizei climatice și din cauza războiului din Ucraina, potrivit Reuters.

Foto: Ross Parmly/Unsplash

Adunarea Organizației Internaționale a Aviației Civile (ICAO) este una la care participă 193 de țări și este organizată odată la trei ani, iar acum este prima dat când va avea loc de la începutul pandemiei, dar și prima de când Rusia a invadat Ucraina. 

Discuțiile vor dura circa 11 zile, iar principalele subiecte de discuții vor fi reducerea emisiilor, sustenabilitatea industriei, dar și tensiunile dintre Rusia și Occident.

Am încredere că statele membre vor veni cu mintea deschisă pentru a găsi înțelegere comună și pentru a stabili un mod în care industria aviatică și sustenabilitatea să meargă înainte, întrucât aceasta este tema centrală a acestei adunări”, a declarat Juan Carlos Salazar, secretar general al acestei adunări.  

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.