fbpx

Enter your keyword

post

Orange Romania

Orange Romania

Orange Romania

Tehnologia digitală este esențială în atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă. Pentru că suntem operatorul numarul 1 de servicii de telecomunicații mobile și ne aflăm chiar în centrul revoluției digitale, simțim în egală măsură oportunitatea și responsabilitatea de a acționa pentru îmbunatățirea vieții oamenilor. Investim continuu în tehnologie de ultimă generație și în oameni, sprijinim dezvoltarea societății noastre și avem grija de mediu, astfel încât să ne putem bucura cu toții de beneficiile lumii digitale astăzi și în viitor.

Veronica Dogaru, Head of Corporate Communications & CSR, Orange Romania

Orange Romania este liderul pieței locale de telecom și oferă clienților săi, atât utilizatori individuali, cât și companii, cea mai extinsă acoperire și un portofoliu complet de servicii: servicii de telefonie mobilă și fixă, internet, televiziune, soluții smart home, servicii financiare Orange Money, soluții IT&C pentru companii în zona de cloud, business Wi-Fi, inclusiv analytics și securitate cibernetică.

Cu peste 10 milioane de clienți, Orange România este operatorul numărul 1 în ceea ce privește performanța serviciilor de voce și date din zonele metropolitane și rurale din țară, iar scopul său este să fie alegerea #1 pentru conectivitate, divertisment digital și servicii digitale pentru familiile și afacerile din România.

In decembrie 2019, Grupul Orange a prezentat noul sau plan strategic „Engage 2025”, conform caruia, ghidat de responsabilitatea sociala și de mediu, isi propune sa reinventeze modelul sau de operator. In timp ce accelereaza in domeniile de crestere si plaseaza datele si AI in centrul modelului sau de inovatie, Grupul Orange are ca obiectiv sa fie recunoscut ca angajator atractiv si responsabil, adaptat profesiilor emergente. Grupul Orange este listat la Euronext Paris si la bursa din New York.

Este membru în următoarele grupuri de lucru

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute

Știri despre acest membru