Enter your keyword

post

Orange Romania

Tehnologia digitala este esentiala in atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabila. Pentru ca suntem operatorul numarul 1 de servicii de telecomunicatii mobile si ne aflam chiar in centrul revolutiei digitale, simtim in egala masura oportunitatea si responsabilitatea de a actiona pentru imbunatatirea vietii oamenilor. Investim continuu in tehnologie de ultima generatie si in oameni, sprijinim dezvoltarea societatii noastre si avem grija de mediu, astfel incat sa ne putem bucura cu totii de beneficiile lumii digitale astazi si in viitor.

Veronica Dogaru, Head of Corporate Communications & CSR, Orange Romania

Orange Romania este liderul pietei locale de telecom si ofera clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, cea mai extinsa acoperire si un portofoliu complet de servicii: servicii de telefonie mobila si fixa, internet, televiziune, solutii smart home, servicii financiare Orange Money, solutii IT&C pentru companii in zona de cloud, business Wi-Fi, inclusiv analytics si securitate cibernetica.

Cu peste 10 milioane de clienti, Orange Romania este operatorul numarul 1 in ceea ce priveste performanta serviciilor de voce si date din zonele metropolitane si rurale din tara, iar scopul sau este sa fie alegerea #1 pentru conectivitate, divertisment digital si servicii digitale pentru familiile si afacerile din Romania.

In decembrie 2019, Grupul Orange a prezentat noul sau plan strategic „Engage 2025”, conform caruia, ghidat de responsabilitatea sociala și de mediu, isi propune sa reinventeze modelul sau de operator. In timp ce accelereaza in domeniile de crestere si plaseaza datele si AI in centrul modelului sau de inovatie, Grupul Orange are ca obiectiv sa fie recunoscut ca angajator atractiv si responsabil, adaptat profesiilor emergente. Grupul Orange este listat la Euronext Paris si la bursa din New York.

Este membru in urmatoarele grupuri de lucru

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute