Enter your keyword

post

Operatorul hotelier Hilton și-a reînnoit angajamentele ESG și vrea să reducă amprenta de carbon a unităților sale

Compania de ospitalitate Hilton a dezvăluit o nouă serie de angajamente ESG – de mediu, sociale și de guvernanță – iar printre acestea se numără și o reducere semnificativă a amprentei de carbon pe întreg portofoliul de hoteluri pe care îl operează, precum și o serie de angajamente de impact social care ar trebui să aducă o creștere mai incluzivă, potrivit ESG Today.

Foto: Marten Bjork/Unsplash

Noile angajamente includ reducerea intensității emisiilor de gaze cu efect de seră cu 75% de-a lungul hotelurilor pe care le operează, comparativ cu o țintă anterioară de 61%, până în 2030. În privința hotelurilor francizate, nivelul emisiilor trebuie să scadă cu 56%.

Compania susține că noile ținte de reducere a emisiilor au fost validate cu standardul științific și sunt aliniate cu ambițiile de a menține creșterea temperaturilor globale sub pragul de 1,5 grade Celsius față de nivelurile preindustriale.

Țintele anterioare ale Hilton erau aliniate cu o traiectorie de creștere a temperaturilor globale cu 2 grade Celsius peste nivelurile preindustriale.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.