fbpx

Enter your keyword

post

OMV Petrom donează 3 milioane de euro pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești

OMV Petrom donează 3 milioane de euro pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești

Compania de petrol și gaze OMV Petrom continuă să finanțeze spitale prin intermediul inițiativelor de CSR pe care le derulează, iar acum a anunțat o donație de 3 milioane de euro pentru un spital din Prahova, conform unui comunicat de presă. 

Foto: Christina Verchere, CEO OMV Petrom

Concret, donația companiei va fi utilizată pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești, adică pentru achiziția echipamentelor medicale necesare în șapte săli de operație.

Pentru context, Spitalul Județean de Urgență Ploiești „Dr. Constantin Andreoiu” este cea mai mare instituție medicală din județul Prahova și oferă anual asistență medicală pentru circa 65.000 de pacienți 

Acest proiect este deosebit de important pentru noi și întărește parteneriatul solid pe care l-am construit cu comunitatea de aici. În paralel cu investițiile pe care le realizăm și locurile de muncă pe care le asigurăm în Ploiești și județul Prahova, suntem implicați în numeroase alte proiecte sociale dezvoltate în beneficiul comunităților locale”, a declarat Christina Verchere, CEO OMV Petrom.

Cea mai mare inițiativă a companiei de petrol și gaze în direcția spitalelor s-a concretizat printr-o donație de 10 milioane de euro direcționată către asociația Dăruiește Viață, pentru primul spital oncologic pentru copii din România. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.