Enter your keyword

post

Ministerul Energiei prelungește încă o dată depunerile pentru proiecte de producție pe componenta de Energie din PNRR. Noul termen limită este 22 iunie

Termenul de depunere pentru proiectele ce vor să obțină finanțare prin intermediul componentei „Energie” din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a fost prelungit din nou, de data aceasta termenul limită fiind setat pentru data de 22 iunie, conform unei decizii anunțate de Ministerul Energiei.

Foto: Zbynek Burival/Unsplash

PNRR: Perioada de depunere a propunerilor de proiecte de producţie de energie din resurse regenerabile de energie eoliană şi solară, cu sau fără instalaţii de stocare integrate se prelungeşte până la data de 22 iunie 2022; ora 17.00”, a scris Ministerul Energiei într-o postare publicată pe Facebook.

Apelul pentru proiecte care vizează producție de energie din surse regenerabile a fost deschis în data de 30 martie și trebuia să fie deja închis, însă ministerul de resort a ales să prelungească perioada de depunere, iar cea mai recentă prelungire arată că aceasta se va închide săptămâna viitoare.

Această măsură este una care a atras atenția unui număr ridicat de companii care vor să dezvolte în principal proiecte fotovoltaice destinate pentru a satisface integral sau parțial necesarul propriu de energie, într-un moment în care creșterile de costuri, inflația și facturile la energie pun presiune pe mediul privat.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.