Enter your keyword

Membri Coalitia Romania Sustenabila

Valuement Eastern Europe

Eduard Nagy General Manager Valuement Eastern Europe

Eduard Nagy, General manager

lValuement_Eastern_Europe

Din pozitia de consultanti ce deservesc exclusiv mediul de retail intr-o piata ce iubeste consumul, ne simtim obligati sa luam o pozitie proactiva privind incurajarea masurilor de responsabilizare a consumului si productiei. incepand cu anul 2018, ne-am angajat sa ne dezvoltam capacitatile de prevenire si combatere a risipei alimentare si sa venim cu solutii concrete atat pentru fluxul de distributie al marilor retele de magazine, cat si pentru influentarea comportamentului consumatorilor. 

Credem in puterea sinergiei dintre jucatori din medii si industrii diferite. Vrem sa dezvoltam solutii noi si inovative impreuna cu Coalitia de sustenabilitate a Romaniei si sa ne asiguram ca implementarea lor este la indemana oricui.

Cei 170 de angajati la nivel de grup ne reamintesc in fiecare zi ca lucrul in echipa este cel care contribuie cel mai mult la reusitele noastre. si asta mai ales cand toti avem un obiectiv comun si cu totii avem ceva deosebit si diferit de oferit.

Credem ca dezvoltarea unui mediu sustenabil se va putea realiza odata cu trecerea dincolo de granitele propriului sector de activitate si incurajarea parteneriatelor intre organizatii care activeaza in medii diferite, cu experiente diferite, fapt ce va aduce si mai multe castiguri pentru toate partile implicate.

Valuement Eastern Group este sucursala romaneasca a Valuement Group, o retea internationala de companii de consultanta in afaceri specializata in recuperarea profitului si in servicii de consultanta.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 81 results