Enter your keyword

Membri Coalitia Romania Sustenabila

Kees Stiggelbout

Kees Stiggelbout

Obiectivul numarul 3: Am absolvit masteratul de demografie, cu specializarea „Healthy Aging”, astfel desi nu sunt medic, sunt un specialist in sanatate in contextul societal, respectiv in contextul economic, politic, demografic si cultural.

Obiectivul 13: Am absolvit in Bsc Environmental- and Infrastrucure Planning, unde am studiat planificarea infrastructurii, a mediului si a energiei. Si am lucrat in cadrul mai multor Think Tank-uri la o organizatie politica (Youth Organization for the Dutch Christian Democrat Party) in domeniile de sustenibilitate, energie (curata), mediu, si schimbarile climatice. Am scris propuneri, rezolutii, si rapoarte, si m-am intalnit si am dezbatut cu politiceni olandezi. De asemenea, la EGEA (European Geography Association), am participat la multe conferinte despre energia curata. Ulterior, cand am lucrat la ambasada Olandei, am ajutat la dezvoltarea ‘Politicii climei si a energiei’ (Energy and Climate Policy) in Olanda si Romania. Atunci am avut si ocazia de a ma intalni si a discuta cu Secretarul de Stat al Mediului si  cu Ministrul Mediului. 

Obiectivul 16: Am studiat pentru o perioada stiinte politice si studii europene in Cluj la Universitatea Babes Bolyai. Atunci am studiat mult despre dezvoltarea politica, calitatea democratiei si a guvernarii, justitie (rule of law), institutii politice, si coruptie, intr-un context societal. Cunostintele acumulate mi-au fost de folos cand am lucrat la Ambasada Olandei in scopul luptei impotriva coruptiei.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 81 results